Städning :D

Hello people!
Idag har det vatt en städnings-dag för mig x) ja inte roligt, men ja vad ska man göra och typ kanske imon ska jag rensa den, för jag har för mycket kläder så jahh :P men sen så har jag också dansat idag medans jag städade och då började jag tänka. för jag brukar alltid vara slapp när jag städar men nu när jag dansade medans jag städade så var jag med igång, och med musik såklart :D så härligt känsla, älskar bara dans <3
men nu ska jag ta det lugnt och kanske snart gå och lägga mig så ses ♥
det blir ingen bild för har ej på denna datan så ses ♥

Godmorgon !

Hejsan! jag vaknade typ halv 6, sen så har jag vatt vaken, men iaf är det skola och sen direkt efter skolan ska jag till centan med nea, och köpa klänning, till dansen för det blir 3 års jubileum på lördag, längtar! och senare efter shoppingen, så e vi ett tag sen ska vi på genrep :) kl 18 :P
gammal bild med giddar ändå den ses senare ♥

Plugg

Hejsan, förlåt för superdålig upptatering, men det är såhär att det är väldigt svårt att blogga när man pluggar och sånt, och nu är det tufft i skolan , så nästa gång om ni ser att jag inte bloggar vet ni varför, men ska blogga så mycket jag kan, jag lovar :) men iaf så har det vari skola, och ja det var väl det vanliga så nu har jag pluggat lite och chillat :) men kanske kommer det ett inlägg senare, får vi väl hoppas ;)
älskar er bästisar, ni kommer alltid vara dem bästa ♥

Chili !!

Hejsan, idag så hade vi spanska det var skitroligt, och vet ni vad jag heter om spanska människor ska säga mitt namn, Tahana coolt va? :) men iaf så har jag chilliat och sen kom ena ohc bina till mig och fråga om jag ville rolla och såklart sa jag ja, så vi rollade sen så skulle vi gå in och dricka hos mig. Så sog vi att det fanns mini paprikor eller vi trodde att det var det så när jag nea och bina smakade så sprängdes våra munnar, för det var Chili !!! eller typ nångon stark sak, mens en provade jag och nea igen seriöst jag trodde jag skulle dö, videon kommer kanske så kan ni se vrf ;) men iaf så nu ska jag chatta med nea som jag gör så see you tomorow :)
ses ♥

Skollaaaaaa :DD

thihih, hej ! :D
som sagt så älskar jag rubriken, har verkligen ändå saknat skolan känns som evigheter asså x) men iaf idag så vakande jag typ vid ja kvart över 6 och jag som trodde jag skulle vakna vid 11, hahha xD men idag har dte vatt en superdag tycker jag iaf, vanlig och rolig :) men iaf så efter skolan har jag vatt med sabina, linnea och danielle och övat på dans sen så gick dem, sen några timmar senare så ringde nea mig och sa att vi hade Genrep !!! jag bara va! så nu har jag vatt på dansen och skitroligt var det :D men ja imon så blir det en vanlig skoldag + chill kan det bli härligare ;) men jag kommer iaf inte orka skriva på morgona för jag kan knappt vakna ordentligt så jag får avstå, emn efter skolan blir det såklart inlägg :) men nu ska jag se på serie på see you tomorow. och föresten så är det spanska imon, jippie ! :D älskar spanska så det kommer bli kul :)

Mobilblogg

Hejsan just nu ska jag ta mig en dusch, och sen leta efter kläder till skolan imon igentligen så ville jag gå till centan med Sabina och Linnea men dem skulle gå istället Tillsammans dit så då fick jag väl va hemma ;) men jag skriver mer senare så hejdå :)

Veckans blogg hos Mimmi

Hejsan!
jag är med i veckans blogg hos mimmi, och som sagt ska jag berätta om den hära fantastiska bloggaren, hon är en tjej som är 14 år, jätte bra blogg, hon skriver om lite allt möjligt och är en söt snäll tjej så gå gärna med i hennes veckans blogg.
klicka på bilden för att komma till tävlingen :)

Videoblogg med sabina ! ♥


Dagens blogg

Hejsan!
Jag tänkte berätta om en snäll och en fantastisk bloggare, Clara Nyberg! hon berättar om sin dag, är en väldigt ärlig person som vågar säga vad hon känner  hon har bloggat rätt så länge, om ni inte läser bloggen vet jag inte varför, ni inte vill ni kommer verkligen öngra er, så ni måste läsa hennes blogg, som jag gör :) och om ni vill vara med i henne dagens blogg så klicka HÄR! komigen ni måste läsa hennes blogg, som sagt annars kommer ni ångra er, och som sagt hon är en tjej på 13 vintrar, och hon älskar att dansa, är en söt snäll tjej som gillar att ha kul, sån tur att jag har en sån vän :)

 


Älskar dig lady !

här kommer bilder på mig och min underbaratse hund lady ♥



kärlek till min vovve ♥

Dagens outfit


Tröja: kapahl
Byxor: kapahl

dans ♥

Cao ♥
igår så var jag på dans typ 7 till 8 så efter det var jag så trött och årkade inte blogga bara låg i sängen och titta på tv, men det var iaf grymt roligt! och idag så ska jag uppträda på harrie-cupen så det blir kanske en dålig upptatering. men iaf så har jag gått ut med min hund just nu, och ska bara chilla lite och sånt :)


en bild på när jag har skrivit justin bieber, thhi älskar han ! ♥

Dagens outfit


Tröja: bosnien
Linne: Kapahl
Tights: vet inte

Ring: kapahl

Örhängen: glitter

Mobilblogg

Hejsan! Just nu så sitter jag här med min hund(lady) och vi tittar på tv. Men jag vet inte vad jag ska skriva nu så vi ses, hejdå :)

Videoblogg


Godmorgon !

Hejsan!
idag så vaknade jag typ vid halv 11, sen så var jag inte så pigg så jag åt frukost, och nu är jag här hos nea och sabina kommer snart :)
see you later ♥

R.I.P

hejsan!
idag så skulle jag igentligen va med linnea och sabina men dem skulle bara hjälpa sabinas mamma med att måla fast sen blev det försent så det gick inte..men iaf idag har jag haft en av mina värsta dagar, för typ vid kl 6 eller nåt så skulle vi se till vårt marsvin om hur hon mådde, för hon hade varit sjuk så när jag och mamma kom dit så sog vi henne dara och sånt sen så slutade hon andas, och då rörde mamma hon och då var hon död :(((( asså jag älskade det marsvinet så mycket, och nu är hon död, men hon har levt länge och lyckligt och det glädjer mig, men jag vill att alla ska veta att Gullis(marsvinet) och hennes syster var dem bästa marsvinen och kommer alltid att föble det ♥
gammal bild men hade ingen annan just nu, ska imorn lägge in en bild på gullis ♥
GODNATT! <3

Dagens outfit

Tänkte vissa er dagens outfit :)


Tröja: New Yorker
Linne: kapahl    
tights: vet inte


Örhängen: glitter


Godmorgon !

Hello :)
idag så vaknade jag typ kl halv 10, och sen så har jag ätit och sånt, och snart kanske så blir det bästisarna Sabina&linnea det var länge sen vi alla var ;) men iaf så har jag vatt på datan hittils, men mer än så här har jag inget att skriva om så vi ses senare <3

godmorgon bilder på mig med min söta pyjamas :)




sorry, att bilderna blev upp och vänd men kunde ej fixa ses senare <3

Justin bieber !

Hej everyone !
idag så har jag haft en hemmadag, mysigt! och så har jag vatt på datan och tittat på teen choice, och min snygging justin bieber vann i alla kategorier han vad med i !! är så stolt över han, älskar dig justin ! ♥ men iaf, så imon blir det nog min sötisar Sabina& linnea så vi får se vad som händer, men nu har jag inte så mycket att säga ses imon !
ses läsare ♥

Sjunger :)

Hej, här är en video när jag sjunger :) hoppas ni gillar det.

Med nea ♥

Hejsan !
Idag så vaknade jag vid 7, för mamma skulle jobba då men sen efter somnade jag om. Och sen så har jag och nea bestämt att vi skulle va idag så nu sitter nea här med mig, och vi gör typ nästan ingenting hittills, så vi får se vad som händer :)


en cool bild på mig, thhi :D
see you later <3

Tävling !

Nu är det såhär att jag är med i claras tävling, och tävlingen handlar om att man kan vinna puder. För att komma till henne blogg och veta mer om tävlingen och hur du ska göra klicka här.

Hos nea !

Hejsan!
jag är u hos nea och Emili är också här. Vi har vatt ute och solat och nu håller vi på med naglarna men det går inget vidare för mig, thihih ;) men iaf, ska vi gå hem när nea ska äta, så då vet jag inte vad ska jag göra då, kanske gå ut i det fina vädret för det är sjukt varmt idag ju :O dör nästan x)! ja men nu ska jag fortsätta med naglarna så vi ses senare hejdå :)

Vrf?

Hej!
förlåt för upptateringen, men jag har inte mått så bra dem sista dagarna, men iaf dem senaste dagarna har min syster kommit och hennes dotter, vi har haft jätteroligt ! men sen så har jag mått dålig, har haft ont i huvudet och blivit svettig varhje natt, och har bara gråtit..vet inte vrf. Men vrf ska man vara såhär, vet inte vad det är som händer, men jag oppas att det slutar ♥
Godnatt ♥

RSS 2.0