Dagen !

Hejyo :)
Idag så var det torsdag den lilla dagen, ja det finns väl inte så mycket att säga vi hade slöjd och musik, sen efter lunchen så skulle Jag, Linnea Sabina gå hem till mig för att hämta danskläder. Och sen gick vi hem till nea :P Vi har vatt på datan och fotat lite, och nu gör vi inlägg sen ska vi köra plocke pinn och sen ska jag och nea fixa oss till dansen, men bina ska hjälpa oss :D
här kommer bilder på oss :D


Skriver mer sen efter dansen :D

Snart ny hårfärg :D

Tjena :)

Idag så har jag bara vatt hemma för ja alla kompisar var upptagna. Men jag har tittat på film " Shes the man " skitbra, och sen så har jag spelat lite basket med lillebrorn, kul :) Och nu så chillar jag och chattar med två underbara personer Sofia&Linnea. Dem är så roliga typer haha XD Jag tänkte också berätta om min nya hårfärg jag ska få. Jag ville så gärna prova nåt nytt, för jag har haft mörkbrunt hår så länge, men ja det är roligt att pröva nya saker. Och imon är det skola, och sen kanske efter blir det att va med kompisar Sofia&Linnea :)

Här kommer bild på min hårfärg jag ska få ♥


Hoppas den kommer att passa ♥


Förlåt för en dålig upptatering !

Godmorgon :)
Förlåt för en dålig upptatering fast jag ska försöka göra fler inlägg än vad jag brukar, jag lovar inget men ska försöka. Idag så har vi studiedag. Ska nog inte göra något speciellt titta på film eller nåt :P och idag fyller min syster år SOFIA ROOS ! ♥ älskar dig syster ♥ Så jag hoppas hon får det så bra som möjligt, och jah tänkte va med kompis fast alla är upptagna XD men ja, skriver mer sen :)

Här får ni godmorgon bild från mig  :)


 






Tack för denna helg !

Hejsan !
Igår så visste ni att vi skulle sova över hos Sofia, och nu ska jag berätta vad som hände. Igår runt kl 4 kom Sabina och hennes pappa och skulle hämta, mig så kom vi ditt. Och jag och Sabina trodde hela tiden att vi var försenade fast vi var först XD Sen så kom vi in, och sen kom Linnea, och senare kom Evelina. Först så pratade vi bara liten stund och drack cola och åt saltapinnar. Sen så några minuter senare skulle vi äta buffalowings skitgott :D Sen så efter det spelade vi sing star, och senare gick vi ut och skulle spela tennis på tennisplanen. Vi gick typ när det började bli mörkt, för man sog knappast bollen. Sen så kom vi hem och då var det "Earth Hour" så då släckte vi allt och började spela Cluedo, först visste jag inte var det var. Fast sen så fattade jag det väl :) sen åt vi godis och körde"Surra Flaskan" skitroligt, vi var lite konstiga då men ja. Sen så idag vaknade vi typ vid 10-11 tiden och sen så gick jag hem 20 i 2 för skulle ge Lady mat och sånt. Och nu gör jag inget , ska nog snart hoppa i badkaret och ta ett varmt bad ;)
Här kommer bilder på oss ♥










Detta blir nog det sista inlägget, puss ♥

Sleepover !

Hellu !
Imorse så kunde jag inte göra ett inlägg för att jag skulle på dans kl 11, så jag hann inte. Men ja dansen var rolig som alltid <3 Och sen efter kom jag hem och åt våfflor. Ja asså igår så kunde vi inte äta våfflor, för att vi köpte vår våffeltryckare då. Så ja..jag fick äta den efter dansen. Den var formad som en blomma med visspgrädde på och två delade jordgubbar i mitten, mums ! Sen så packade jag för ikväll ska jag hem till Sofia, och sova över där Med Sofia, Sabina, Linnea och Evelina, vi kommer ha asskul. Det kommer kanske bilder för nea ska ta med sig sin kamera tror jag ;) Och just nu sitter jag bara vid datan och chillar. Ses senare ikväll alla ♥

Här kommer bilder på oss ♥


Linnea,Jag,Sabina ♥


Jag,Sofia,Sabina ♥


Sofia, Jag, Linnea ♥

Evelina ♥♥


Fredagsmys ♥

Hello :)
Idag så har det vatt ganska rolig. På morgonen så hade vi bytat platser och då så fick jag sitta bredvid Sofia.. Yeey ! ♥ sen så regnade på rasten, fast det sket vi och började spela basket. Asså vissa blev helt så här "omg vatten jag kommer ju bli så blöt", fast vi bara gick ut och spelade, ganska roligt att spela i regnet :) sen så hade vi historia och då så ville Christel(vår lärare) bjuda oss på fika också, så vi fick kärleksmums, VÄLDIGT STOR ! :O och choklad kakor. välidgt gott <3 Sen så hade vi idrott , då var det brottning. Ja det var väl roligt kanske ;) Sen efter skola, skulle jag egentilgen föla med Nea till centan. Men..ja det blev aldrig så. Så jag har varit hemma och chillat. Och idag är det ju fredagsmys så idag ska vi äta haburgare från sibylla Yeah ! :D
Här kommer en bild på snygga mig ! :D


Ses senare ♥


Dans !

Tjenixen ^^
Idag så hade vi den vanliga lilla dagen fast, vi hade bad. Vi skulle ha sån räddnings test tror jag ;) Men ja, efter skolan gick vi hem till Nea för sen ska vi ju till dansen. Vi har spelar Mikado, nåt pinn spel. Sen så har vi bara chillat vid datan. Och ja dansen kommer bli rolig som vanligt :D
Här kommer bilder på mig och Neis ♥



Ses senare ikväll söta läsare ♥

Linneaflystam gästbloggar

Hej på er. ^^
Tajana har inte tillgång till data just nu, så jag gör ett inlägg åt henne. Idag har vi varit i skolan, och våran lärare var sjuk idag IGEN. Så vi fick ha vikarier. På rasterna spelade vi basket, alltid lika kul. :) Sista lektionen var idrott, och det var kul faktiskt, ända tills jag vrickade foten, buhu. Just nu tror jag att Tajana sitter och äter bownie, hon gjorde det iallafall när jag pratade med henne i telefon. Och jag? Jag sitter och gästbloggar. Men nej, nu ska jag träna lite på träningscyklen. Kika gärna in på min blogg. :)
Hittade en bild på Tajana som jag tog på henne i somras.
Klicka antingen på bilden eller här, så kommer ni till min blogg.

Kram till er alla! ♥
//linneaflystam

desperate housewives ! :D

Hejsan ♥
Snart börjar desperate housewives, älskar det programmet <3 just nu så sitter jag här och äter chockladkaka och varm oboy, mums :) Och lyssnar på spotify, och sitter vid datan. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra iaf läxan på kväll, men annars så vet jag inte. Kanske nån kompis som vill va eller nåt ;) Men ja , förresten så på lördag blir det sleepover hos Sofia, längatr iaf. kommer bli skitroligt :)
Men ja, detta blir det sista inlägget för idag, pusshaj ! ♥


Godnatt alla söta läsare ♥


Basket ! :D

Hej :)
Idag så hade vi vikarie, orkar igentligen inte dem, fast idag så hade vi rätt så bra vikarie ;) Det har typ varit vanliga lektioner, förutom att vi nästan bara målade och sjöng och va inne på datan och spelade spel. Sen så på rasten spelade vi basket bilderna kommer sen som Evelina fotade. Älskar basket en av mina favorit sporter <3 Sen efter ratsen så var det elevens val och då har jag gympa, så vi hade brottning, brottningen var väl sådär. Rätt roligt med lekarna vi gjortde. Sen efter skolan gick jag hem till Evelina för hade ingen annan att va med, och jah. När vi var på väg till Evelina så cyklade hon och hon ramlade så snubblade jag över cykeln, för jag var i sån full fart, så jag skrapade upp mig riällt, och fick ont i handen så handen är väldigt skadad..Men sen så kom jag hem och har chillat lite och sånt.

här kommer bilderna från basketen <3



Vi är bäst ! ♥


Tenniskväll Med Sofia, Linnea och Evelina <3

HejHej, idag så har jag vatt på Linneas lillebrors bowling kalas XD Ja, jag kunde komma dit och min lillebror var också med för att Kalle bjöd Tony, vi hade jätteroligt, jag kom tvåa Nea etta och Tony trea, ja dem stora äger !  Men sen efter bowligen så skulle vi direkt till Tonys fotbolls match, han var jätte duktig. Blev stolt över han men sån otur för dem förlora, men dem kämpade iaf som galningar :) Sen efter den långa matchen så kom jag hem och då ringde Nea och undra om jag ville va med henne och Sofia.Så vi gick till Fia och hämtade tennisrak, och stack till tennisplanen, sen så mötte vi Evelina och undrade om hon också ville va med, och då kom hon med. Vi hade jätte roligt faktiskt, och nu så har jag precis ätit Mat och sen efter maten åt jag SEMLOR..mums ! Jah..nu sitter jag vid datan och ska snart ta ett skönt varmt bad :)

här kommer en bild från tennisen :)


JA, BOWLINGBILDERNA KOMMER IMORGON <3 PUSS OCH GODNATT


Älskar er ♥

HejHej <3
Idag så har jag varit med Sabina&Linnea och vi va hemma hos Sabina, först så gick vi ute och studdsade på Binas studsematta. Ja, vi hoppade och hade kul fast när jag skulle landa på ryggen sog det bara fail ut XD
Sen så gick vi och och skulle titta på film. Vi skulle egentligen titta på "män som hatar kvinnor" Fast den var inte ens läskig, så vi tog "The hills have eyes" En kommentar till den. "FÖRSKRÄCKLIG LÄSKIG INTE FÖR BARN" Blev skiträdd, så jag höll om Bina&Nea hihi <3 Ja sen så vid kl 3 skulle nea hem för hon hade gäster, så jag och bina fick va då. Vi skulle se om det gick att sova över fast det gick inte för mig :( Men ja..sen så skulle jag hem vid kl 6 så nu sitter jag bara här och ritar teckingar lite :)

här kommer en bild på christina aguilera som jag ritade♥


kommentera om ni vill att jag ska rita av er eller nåt sånt, eller skriv gärna vad ni vill att jag ska rita, puss ♥


Dagen :)

HejHej ♥
Idag så skulle en konstnär som heter Liv, komma tll vår klass och då skulle vi få måla tavlor och jag blev faktiskt rätt nöjd med min ;) Men jah, sen så hade vi bild och så fick vi ta våra värmelycktor och ha eld i dem, och lyssna på en låt, väldigt vacker var den :) Sen så efter skolan skulle jag igentligen va med Linnea, Sabina och Sofia fast ja sofia och sabina skulle till frisörren men ja..så gick jag och nea till oss fast det gick inte för mig. Och nu sitter jag vid datan och chillar. Imon blir det en dag med nea och kanske Pontus och nån annan kanske ;)

Här kommer en bild på chilliga mig ♥


ses senare ikväll ♥


Onsdag !

HejHej :D
Idag så var det skola som vanligt ;) Först så hade vi eng, då fick vi äntligen våra engelskaprov. Blev rätt så nöjd me min pöäng fick 63/66 Bra faktiskt :) Sen så hade v bibel, ja inte världens roligaste sak, men ja..lunchen gillade jag mest för jag, Sofia,Linnea, Sabina var sist i matsalen och hade jätte roligt. Sen så hade vi gympa älskade gympan vi hade, det var volleyboll och innebandy, älskar volleyboll. Tycker mest om när man spelar det på en strand så härligt. men sen så slutade vi typ 14.30 tror jag e inte hel säker men ja. Sen efter skolan skulle jag kanske va med Sofia&Linnea men sen blev kl 5 så var det inte lönt. Men ja sen så åt jag och nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik. Denna låten Juanes- La camisa negra. Tycker om den, den är typiskt spanks och så rolig att dansa till  :D
Här kommer en bild från när vi var i Croatien ! ♥



ses senare ikväll <3




Dagen !

Hola !
Idag så är det tisdag ;) och ja, idag har vi haft hemkunskap, fisk och potatis fick vi göra fast fisken var så jävla god ! Ojsan, sorry :O Men ja.´, sen så skulle vi direkt till spanskan. Älskar spanska, så vackert språk. sen så skulle vi ha bibelkunskap, ja, det var tråkigt men ändå intressant. Hon som berättade var bra berättare och så :) Vi hade bibel i 4 timmar sen så var det elevens val. Jag har gympa så vi hade indiansmyg. Sen efter skolan rollade jag en stund med Sabina &Linnea och sen kom jag hem och åt, och nu är jag vid datan. Och har i huset finns det två störiga ungar tony (lillebror) och Sinan(tonys kompis) Ja, jag får väl stå ut med dem. Men jah, skriver mer sen så ja.
Bild på mig idag D

Det är min hund där också. Älskar dig Lady ♥


Skola !

Hejsan! :D
Idag så var det måndag :) Ja tråkkiiggtt ! hade nästan inga roliga lektioner. Men ja..och så har vi fullt upp hela veckan med nån bibel sak, orka. Sen efter skolan så gick jag hem, och övade på engelskan.Sen vid kl 6 rollade jag ute med Bina&Nea det össregnade, så fick ta vinterjackan som är varm :D Sen så kom jag hem och chattade med kompisar, och lyssnade på musik. Lysnade på Christina Aguilera sjukt bra är hon ! :D Denna låten är både sorlig och vacker Christina Aguilera- Hurt Men nu så dansar jag på skoj och pratar med bina i tel :p
sista inlägget idag tyvär att jag inte gör så många inlägg, men jag ska försöka gör mycket.
Här kommer en söt bild på söta mig :D


Detta är när jag var liten ♥

hihi, saknar den tiden :( ♥
Godnatt sötissar ! <3

Dagen :)

HejHej :)
Idag så kom Sabina&Linnea till mig vi hade jätte roligt ♥ Sen så kl 3 skulle nea på dans och då följde jag och bina med:) Sen så efter det gick jag hem och åt sen gick vi och rollade sen så skulle Bina&Nea hem,. så nu är jg väl vid datan och chillar och chattar med bästa kompisarna ♥

Bild på oss ♥

bild på mig och bina <3

bild på nea <3
Ska duscha nu så det blir sista inlägget puss puss♥


Lördag !

HejHej !
Idag är det lördag, och jag ska då berätta om lördagen och sen fredagen för hann ej igår. eller jag berättar om fredagen nu ;) Igår så skulle jag Sofia&Sabina bowla och sova över, först så skulle vi bowla. Sabinas mamma hade bokat och hon lämnade oss där. Sen så bowlade vi Sabina kom först sen Sofia och så sist kom jag :( Men jaja, nästa gång blir det nog bättre, men hade iaf skitroligt ! Sen så gik vi hem till Sofia och först va vi lite på datan, sen så lite senare tittade vi på Criminal Minds och åt popcorn och chips och dryck blev pepsi tror jag ;) Men sen så gjorde vi väl inget speciellt, sen vi kl 1 eller 2 la vi oss. sen på morgonen åt vi frukost, coh så klädde vi på oss och då blev det SEMLOR! Hade inte smackat semlor innan men det var skitgott ! Sen så vid kl 1 gick jag och Bina hem. Och jag nu så gör jag ingenting blogg och musik. Sen ikväll blir det melodifestivalen :P Undrar vem som vinner hoppas antingen Danny eller Eric.

Bilder på oss och semlorna ! :)


Semlorna!  :)

SOFIAROOS ♥

SABINAÅKESSON ♥

TAJANAKECA ♥


Dagens Tani :D

HejHej :D ♥
Idag så hade vi bara tre lektioner för vi slutar väldigt tidigt på torsdagar. Sen efter skolan så gick jag hem och sen så efter en stund gick jag till nea och va med bina och Nea. Och nu är jag och nea på väg till dansen :)
skriver mer sen efter dansen.

Bilder på oss ♥ !


Konstmuseum i Helsingborg



Konstmuseum i Helsingborg

Hejj :)
Idag så har vi vatt på konstmuseum i helsingborg och tittat på konst jah, det var väl spännande, fast det fanns inte alls så mycket. Men jah..Vi var på ett hög hus och sånt, väldigt läskigt, fast ändå kul :) nu så har jag precis, spelat med familjen förutompappa, och tonys kompis Sinan. vi spelade kort och fia med knuff. Men jah, här får ni iaf bilder från resan :)
Bilder på tåget :)



Bilder på det stora huset ! :O


detta blir det sista inlägget idag så ciao ♥

OMG !

Hejsan !
Ja, idag är det väl tisdag, ja idag så hade vi biolog prov ! Asså man fatta ingenting av vad det stod, fast jag hoppas jag får mycket rätt iaf. Är inte säker på att jag får alla rätt ;) Men sen så orkar jag inte med vissa människor , som ska göra så att andra blir sura på en för ingenting, hatar såna och vi har en sån tjej i vår klass. Orkar inte en minut med henne. Ja sen så hade vi sist elevens val jah det är sådär när dem inte drämmer bollarna på en och skjuter en rakt i ögat men jah..Och förlåt för igår men jag pluggade hela dagen, med biologi provet så, jag hann inteskriva inlägg, men jag lovar ska försöka nästa gång :) Men nu gör jag ingenting, lyssnar bara på musik. Men jah gör ett inlägg senare ikväll tror jag :P

Bild på mig ! ♥



SofiaRoos !

Heej :D
Idag är det söndag, och då vaknade jag kl 12. Sen så skulle jag gå och möta fia, så det var drför jag inte hann med ett inlägg i morse. Men iaf när vi kom till henne gick vi till hennes rum och tittade på Burlesque. En kommentar till den: DEN ÄR BÄST!! Asså, det kan inte finnas en annan bättre film, jo men asså den är min favvo hittils, jag måste rekommendera att titta på den. Christina Aguilera är, med i den hon är skit bra :D Sen så mitt i filmen skulle vi äta och då åt vi äppelpaj med vaniljglass, Fast jag tog bara vaniljglassen med choklad gillar inte äppelpaj :O Men jah, sen så när filmen var klar gick jag och fia och dansade till Christina Aguilera "Express" haha, vi var helt galna när vi dansade tilld en, men vi hade kul :D Sen så skulle vi äta Kyckilng Fajitas. Skitgott, tyckte jag iaf, och fia :D sen så följa Fia mig hem, och nu är jag här och ska snart duscha :D

burlesque


älskar dig fia ♥

Restaurang

HejHej :D
Idag så fick jag vakna tidigt för vi skulle till malmö och äta på en restaurang. Det var jätte roligt vi fick äta riktigt god mat och desärt, maten jag åt var fisk med potatis och sås, fast fisken var inte så god så jag fick mammas kyckling hihi :D och desärten få ni veta sen hihi :) Men sen så har vi handlat blommor och och annat. Fast nu är vi hemma och jag gör väl inget speciellt så jah, skriver mer senar bye ♥

Här kommer bilden på min desärt. BROWNIES MED GRÄDDE!! ♥


Dålig upptatering

Ja, jag har inte kunnat blogga på länge för att datan har vatt helt sönder, så jah. Men iaf så är det fredag och jah i skolan gjorde vi väl inget speciellt. Men sen så skulle jag ha tjejkväll med Sofia&Linnea fast jag kunde, inte sen så ville dem inte ha tjejkväll, fast dem två har nu tjejkväll såjah. Men just nu gör jag inget tråkkar för det mesta, men gör kanske ett inlägg senare ciao <3

Bild på tråkiga mig xD <3


Dagen

Hejsan :D
Idag så var det onsdag, och jag måste berätta en sak, vi hade matte och då så skulle vi räkna med godis sen så fick vi till och med äta det. Det var såna dära colasnören, shitgott ! :D
Sen efter skolan så var jag med Sofia & Linnea vi hade shit roligt , vi va på thelolcam, och tog några bilder, sen så har vi bara vatt på datan och spelat fia med knuff :D
Här kommer bilder från idag :D



Älskar er :D

Best friends

Hej, idag så var det skola, som vanligt. Och jag vi va på fågelgungan på rasten och hade skitroligt, och sen på lunch rasten så övade vi på dans :) Men iaf så har jag och Fia och Nea, tatt lite bilder efter skolan och jah.. :P
Just nu gör jag inget speciellt, jo jag äter PANNKAKOR! en ja imon blir det nog flm med fia och Nea och den heter Burlesque, verkar vara en toppen film, men det blir också mys med bästisarna :)
Här kommer en bild på the best friends for ever ♥



RSS 2.0