Bidrag till fokis tävling.

Jag tänkte berätta om ett äventyr jag vill uppleva.
Mitt äventyr skulle börja med om jag var tillsammans med Justin Bieber, för han är min drömkille. Jag och Justin skulle åka världen runt och göra massor av saker. Jag skulle gärna villja åka till Thailand och vara på stranden med honom. Springa runt på stranden och roa oss ta bilder och leva livet.
Bild som jag ritade på mig och justin i havet
Som jag sa ville jag resa runt hela världen ett ställe jag ville gå till är nog afrika för att hjälpa tigrarna, tigrarna är ju utrotningshotade och jag bara hatar tanken av att se tiger-päls. Jag är emot att dem dödar tigrarna, tigrarna äter människor men dem måste också äta. Men vi människor använder deras päls till mattor och sånt som är onödigt, varför inte bara ta vanliga mattor. Tigrarna är en av mina favorit djur. Jag skulle gärna villja åka med Justin och hjälpa tigrarna och stoppa detta. Tigrarna är lika speciella som oss bara att de är djur. Det fanns innan 100 000 tigrar(ungerfär) och nu finns det bara 3000. Är inte detta hemskt, att såna fina varelser blir döda för sånt onödigt. Tigrar förtjännar också att leva. Jag gråter varje gång jag ser en bild på tigerskinn, jag bara hatar det, jag skulle göra vad som helst för at stoppa det.

Efter att ha räddat tigrarna skulle jag och Justin åka till mitt hemland bosnien. Bosnien är en väldigt fattigt land. Men det är väldigt vackert där, jag representerar att åka ditt iallafall. I Bosninen, har man inte husdjur, vissa har men då är djuren ute. Och när jag brukar gå på stan ser jag hemlösa hundar, och det är då vi brukar plocka upp dem och ta hand om dem, det är det jag gillar. Jag och justin skulle gå och plocka varje hund duscha dem ta hand om dem, som om de skulle vara familjemedlemmar.

bilder taggna av mig.
Medans jag och Justin är i Bosnien skulle vi åka till en fin plats vid sjön som är så vacker och där skulle vi ligga och sola, prata kramas, mysas och sånna underbara saker par gör.

Detta stället är så underbart, detta fotade jag i somras när jag var i Bosnien.

Senare efter en färd i Bosninen skulle vi nog sticka till hollywood. Har alltid drömt om att åka till hollywood.
För det verkar vara så vackert där och ett perfekt ställe att spendera tiden med sin pojkvän på.
Vi skulle gå till olika resturanger äta god mat, gå till balkongen på vårt hotel sitta där, mysa under stjärnorna.
Och sen kanske ta en picnik, vid parken eller så.


Efter att ha tagit en tur i hollywood skulle vi nog ta flyget till malibu.

I Malibu skulle vi nog mest va vid stranden och ha det roligt, fota pussas och massa sånt, springa runt i vattnet. Mysas och ha det bäst.

Efter att ha en skön mini semester i malibu skulle vi 
till Canada och hyra ett hus där som vi kan bo i resten av våran liv. Justin skulle nog bli glad att bo i Canada och jag skulle också villja bo i canada. Vi skulle behålla huset, eftersom att vi reser runt i hela världen så kan vi bara åka till canada senare och
bara chilla och vara världens finaste par.


Detta var mitt äventyr som jag ville uppleva. Dessa ställen jag berätta om är de favoritplatserna jag nog skulle nog villja åka till med Justin. justin är min drömkille så det hade varit så romantiskt med han eftersom att han är en romantisk människa. Jag tycker att foki och Ricky är ett fint, romantiskt par. och det som ni upplever är helt underbart, önskar bara att jag skulle uppleva detta med justin för han är den enda killen jag har en liten crush on, hehe. Jag vet, jag känner inte han men man kan alltid önska? hoppas detta händer iallafall någongång. Och om jag vinner kameran kommer jag blir urglad. Jag älskar att fota äventyr jag har varit med om så jag hoppas jag vinner så jag kan fota väldigt mycket. Hoppas, hoppas, hoppas.<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0