Funkar ej !

Hej!
igår blev det ingen upptatering men det var för att blogg.se funkade inte, så kunde ej blogga :( men iaf så igår va jag med linnea och vi va på datan och vi gjorde väl inget speciellt ;) men idag så vaknade jag vid 12, skönt ! :) sen så ringde jag nea och undrade om det gick att va, så sa hon ja så vi har spelat wii och vatt på datan, och nu ska nea hem för att äta så sen kanske hon kommer efter :)
och innan imorse, tänkte jag fråga nea om det gick att va men hon var trög och fattade inte vad jag menade x)

här är bilden :)


ses senare <3

Skitväder !

Hejsan :)
i morse så har jag inte kunnat göra ett inlägg för jag skulle till min faster, och sen så skulle jag igentligen va med linnea, fast jag var ju nästan hela dagen hos min faster så det blev inget, så kanske imorgon ska jag va med henne :) Nu tänkte jag berätta om min rubrik, ja som sagt så har det vatt ett skit väder, har bara ösregnat och ösregnat. Kan nte vädret vara som igår, ja men välkommen till sverige ju ;) ja imorgon får jag hoppas på ett bättre väder, men nu ska jag chilla lite, så ses senare :)


gammal bild, hade ingen annan <3

Solen !

HejHej :P
Just nu så har jag och nea precis fikat lite, rostadbröd med smör och hallonmarmelad, mums ! :D sen så nu sitter vi här bara och ska snart gå ut och hoppa, i detta underbara vädret. Gud vad jag har längtat att detta vädret skulle komma, annars har det vatt ett skitväder ju :O
See you later :D

Linnea <3

Godmorgon !
Nu har jag vaknat upp mig, och suttit en liten stund vid datan,och nu är jag hos nea <3 idag så ska vi ta lite foto med hennes systemkamera, kul ! :)
gör ett inlägg senare, hejdo !

Bad <3

Hello !
snart ska jag gå och ta ett skönt varmt bad, sen så ska jag kanske bara slappa och göra ingenting <3
men nu är jag så tråkigt för jag har inget atta säga så hadjo ! <3
Här kommer en gammal bild på mig, hade ingen annan <3
ses ! <3

Angelz

Hejsan!
nu har det vatt en superduper dålig upptatering, fast har tatt en paus och nu ska jag börja igen :) idag så har har jag inte gjort någonting. förutom att ha pratat med mina underbara bästisar Linnea&Sabina nästan hela dagen, men vad ska man göra när man har tråkigt då? :O ja nu ska jag fortsätta prata med dem så vi ses ! <3

här får ni en bild på mig


RSS 2.0