Video!


Jul!

Hejsan alla!
idag så är det bosnisk jul så idag så firar jag det :) imorse så har vi vaknat rätt så tidigt och ätit, druckigt vin och vi har bett, eller vad det heter när man ber ;) Men just nu är jag med Sara, som också kommer från bosnien :) vi gör just nu igenting, vi har skrattat ihjäl oss och massor av annat. kvart över 6 så ska vi titta på vampire diaries, avsnittet från igår :) men sen efter vet vi inte vad vi ska göra, sålänge tills det börjar ska vi nog bara vara på datan och chilla och bara va på fb och ja massor av annat! :)

bild på två knasar!

 


Börja blogga här!

Hej nu är det så att jag har haft en väldigt lång blogg paus och senare har jag bloggat fast med min andra kompis sabina, så får se hur jag ska göra men tills dess bloggar jag här och sen får jag se hur jag gör med min och sabinas blogg ;)
men idag så har jag varit med linnea ( www.linneaflystam.blogg.se ) och vi har sovit över två dagar nu, tack för dessa dagarna nea! vi har gjort lite olika och har haft roligt! imorgon så ska jag nog kanske vara med nea, men vi får se om det går ;) och senare vid kl 7 blir det vampire diaries! älskar det! men vi ses nog imon :)

bild på mig och nea :)
RSS 2.0