Underbar klass xD

HejHej !
Jag vet att det inte blev nåt inlägg igår men det var därför att jag hjälpte mamma nästa hela dagen ;) Men jag ska berätta vad vi gjorde :) Ja igår åt vi kakor va på datan och hade jätteroligt, och sen på idrotten var det bränndboll :D det var det roligaste igår då :P Och det kommer bilder på min fina klass haha :P
Och idag ska jag uppträda på måsängen fast det är senare, annars ska jag nog bara vara hemma och chilla :)

Vad ska ni gör idag ? :)
Ingen klass är bättre än våran klass ! :D


Sommar ♥

Hellu alla !
Idag så kanske ni vet att vi slutar tidigt ju, typ vid 12 tiden eller nåt men ja, jag ska berätta nu om dagen :P För hade jag syslöjd, och jag håller på fortfarande med min väska är riktigt seg ibland xD Sen så har vi ju målat porträtt som jag skrev nångång i nåt inlägg. Men jah så skulle vi ställa ut dem i studiehallen och så skulle klasser komma och rösta, och sen den som får flest röster vinner, hoppas jag vinner nä jag skojja, jag blir glad för den som vann. Men ni ska veta jag har talang när det gäller målning, hahha xD Sen var det musik och då träffade jag en som gick på dansen som hette Sanna, hon prauade hos Rosa vår musiklärare, det var faktiskt riktigt roligt :) Sen var det mat och sen efter det så hade jag följe med Sofia&Evelina Och sen har jag städat min riktigt stökiga garderob och sen städat rumet, visst är jag duktig :D Sen har jag spelat bakset med brosan och rollat med han roligt :)
Converse ♥Ses imorgon allihopa ♥


Skolan :P

Hello !
Idag så var det första skoldagen på länge, det var faktistk roligt, inte att gåtill skolan men att träffa kompisarna och vår underbara lärare, ja det var väl vanligt. På rasten gjorde vi väl inget speciellt bara det vanliga, och sen var det elevens val och jag går på gympa så vi hade bränndboll, fast ute då. Faktiskt roligt, men en sak är riktigt jobbig, att vi börjar vår utegympa imorgon och vi brukar då ha fridrott, HATAR det ! Det är så jobbigt. Och om 6 och en halv vecka är det avslutning, tiden går så fort :O men ja sen efter skolan hade jag följe Med Sofia&Linnea ♥ Sen så har jag hjälpt mamma med trädgården, och efter en stund rollade jag och Tony, min bror asså. Han kunde inte rolla så jag lärde han, fast han kan inte än men han är på god väg :) Sen har jag spelat basket ♥♥ och inte gjort så mycket annars Men detta blir sista inlägget för idag, så hejdå ♥

Bilder på minba vänner/Bästa vänner ♥


Upptatering !!!

Hej !
Förlåt för en riktigt dålig upptatering, men det har vatt så att jag har inte kunnat på sistone, har haft show, och massa andra saker, och jag ska försöka hinna med att blogga med jag lovar inget. Iaf idag så ska vi uppvisa på högalid på en fotbolls match kl 2 och sen efter showen vet jag inte vad direkt jag sa göra kanske va ute i det fina vädret. Igår så var jag med Sofia&Linnea vi va på torsdagen och sovde över sen hos nea. Vi tog några fina bilder på nea när hon var alice i underlandet, och sen så tog vi bilder på mig och sofia , mina bilder visar jag snart :) Men igår va vi bara typ till kl 1. Och sen så när jag kom hem var jag med min syster Gloria, och hennes dotter Naomi. Och vid 4 tiden gick vi till ån och tog en promenad det var jättefint :) Sen så kom Tanja, mammas kompis och sovde över här, vi grillade och hade kul :)

bilder på vår bilderna :)
ses senare läsare ♥


Center Syd !

HejHej :)
Idag så har det vatt skola, ja det vanliga, på idrotten idag hade vi Volleyboll oc Bandy, yey :) gillar Volleyboll och bandy är väl rätt okej :) Sen efter skolan så, skulle jag till centan med mamma, för att prova kläder till modeshowen på lördag och söndag :) Och sen efter det har jag köpt e vit tröja till dansen, och hårfärg, som jg ska färga mig :P Och nu har jag kmmit hem och ska vila lite, och göra matteläxan, BORING :O Men ja vill få bra resultat iaf :) Och ska se på film med mamma. Filmen heter Rango :)Ses senare om jag hinner :)


Bästavän ♥

Helloj :)
Idag så ska jag verkligen skärpa till mig med upptateringen, men ibland hinner man ju inte :/ Men iaf så är det tisdag, ja väl inget speciellt vanliga, lekitoner, fast på elevens val fick vi ha brottning, IGEN :O ! Fast vi fick göra många vålter och sånt, läskigt, och ibland är det inte roligt, för när man orkar någon så orkar inte den andra den andra. Så var det för mig jag orkade fast den andra orkade inte mig :( så det var inte roligt, för den fick bara göra dem roliga saker medan jag fick hålla den och sånt :( Och nu har jag kommit, hem och pluggat lite till imon, det är inte ett prov, men det är typ förhör eller nåt ;) och så har jag chattat med Sofia&Linnea ♥ En rolig sak om Sofia, hon är en konstig Gris ♥ hon är min sötis, loveu bästis ♥ men jah, ska fortsätta plugga nu ses sen :)

Bild på söta mig :D


Ses senare kanske :)


Godmorning :)

Hejyo :)
Idag så ska jag till min syster Gloria, och träffa hennes familj. Hennes dotter Naomi som fyllde 2 år, och vi kunde inte komma igår så vi ska dit idag :D Igår så visste ni väl att jag färgade mitt hår och ja, det blev rätt så bra, fast inte som jag ville. Så nästa vecka ska vi köpa ljusblont för att blondera det sen färga det till ljusbrun :)

Här kommer bilder på min nya hårfärg och gamla, och bilder på mig och mammsi på morgonen :DFöre

Efter

Bild på mig och mammsi :)


Ses senare söta läsare ♥


underbar dag :)

Hejsan :)
Idag så har jag vatt med Nea ju, sen så efter en stund så kom Sofia ♥ Och vi studdsade studdsematta och tog massa bilder och hade jätteroligt ♥ Sen så skulle jag hem för jag skulle färga håret, och nu väntar jag tills håret blir färdigt :D här kommer bilder på oss :)
'
ses imorgon :)

SOMMAR ! ♥

Hejsan :)
Idag så är jag med Nea, vi har vatt ute och hoppat på nea studdsematta som hennes pappa satt upp :) Och det är 22+grader ute riktigt varmt, sommaren börjar närma sig känns det som :) Och dem grillar så vi ska äta sen god korv, mums ! Och jag glömdme berätta att senare ska jag färga mitt hår ju till ljusbrunt, får hoppas att det blir så bra som möjligt :D
Ses senare, för då kommer resultatet på mitt hår :D

RSS 2.0